Selecteer een pagina

SAUNA

We bouwden een oude schaftkeet om tot sauna

SAUNA

We stoken de sauna met hout afkomstig uit het bos er rondom.

 

 

SAUNA

Wat is er beter voor je lijf dan een ontspannen saunabad op een koude dag?

SAUNA

Ook ‘s avonds is het er sfeervol en uitnodigend

Overnachten in de natuur

’s Avonds een kampvuur maken en genieten van de stille avond. Nachts wakker worden door de maan die door je dakraampje in de yurt schijnt. ’s Ochtends vroeg worden gewekt door het gekwaak van kikkers en je nog even lekker omdraaien. Het klinkt als een sprookje maar bij ons kan het allemaal.

Ruim 100 meter achter de boerderij staat onze yurt in een door bomen en wallen omzoomd natuurterrein met een paddenpoel. Even verderop staat een oude schaftkeet die we hebben omgebouwd tot sauna. Alles staat privé tot je beschikking. Back to basics met een composttoilet en geen wifi. Maar wel comfort in de vorm van de verwarmde yurt waar je heerlijk in de kussens kan wegzakken. Koken doe je op een petroleumstel. Drinkwater is beschikbaar.

In onze houtgestookte sauna liggen de handdoeken al klaar. Badjassen en slippers neem je zelf mee of kun je bij ons eventueel huren. Maak zelf de kachel aan of laat het door ons verzorgen. Er is een ruime houtvoorraad. Afkoelen kan in het meertje, de ouderwetse tobbe of onder de solardouche. Maar het terrein is zo ruim dat het ook prettig is om aan de lucht te koelen. Daarna rust je uit in de verwarmde yurt waar je desgewenst ook een massage kunt ondergaan. 

In de yurt kun je slapen met 2 personen vanaf €95,-per nacht. Daarnaast bieden we de mogelijkheid een extra tent te plaatsen voor maximaal 4 personen. Deze personen betalen slechts een toeslag van €10,- p.p.p.n.

Ben je avontuurlijk aangelegd, dan is het stoken van een kampvuur natuurlijk een must. Hoe leuk om dat samen met je zoon, dochter of partner te doen en je eigen potje te koken in de buitenlucht. Een avontuur om niet snel te vergeten. Heb je een ander idee, leg het ons voor en we denken met je mee.

 

mde[/caption]

NATUURWATER

Afkoelen kan in het meertje of onder de solardouche.

KAMPVUUR

Buiten bij de yurt kun je je eigen kampvuur bouwen en aansteken

dav[/caption]

YURT

Daarna rust je uit in de sfeervolle verwarmde yurt

YURT

Geniet van de rust, de warmte en van elkaars gezelschap

Wil je eens origineel overnachten en even helemaal op jezelf zijn? Bij ons kan het. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee. 

Contact gegevens

De Molenbergh

Janet en Jaap van der Molen

De Weidenweg 27, 7961LN Ruinerwold

janet@molenbergh.nl

06 1149 2750

 

Contactformulier

4 + 8 =