YURT

Ruim 100 meter achter de boerderij staat onze yurt in een door bomen en wallen omzoomd natuurterrein. Er is wel elektriciteit, maar geen wifi.

KAMPVUUR

Ben je avontuurlijk aangelegd, dan is het stoken van een kampvuur natuurlijk een must. Hoe leuk om dat samen met je zoon, dochter of partner te doen. Een avontuur om niet snel te vergeten.

IN DE YURT

Comfort in de verwarmde yurt waar je heerlijk in de kussens kan wegzakken. Kookgerei en servies is aanwezig evenals een waterkoker en campingfornuisje.

COMPOSTTOILET

Verscholen tussen de bomen staat een composttoilet. Drinkwater is aanwezig.

Yurt met sauna en natuurwater.

OER-Drenthe, dat is overnachten in de stilte van de natuur, in een yurt met eigen sauna en natuurwater.
’s Avonds een kampvuur maken en genieten van de stilte. ’s Nachts wakker worden en door het dakraampje sterren kijken. ’s Ochtends vroeg worden gewekt door het gekwaak van kikkers en je nog even lekker omdraaien. Het klinkt als een sprookje maar bij ons kan het allemaal.

Prijzen

In de yurt kun je slapen met 2 personen vanaf €85,-per nacht. Eventueel is er voor kinderen een bedje bij te plaatsen. Saunagebruik kost €35,- en een kruiwagen hout voor een kampvuur € 5,-. Extra personen in overleg.

 

SAUNA

We bouwden een oude schaftkeet om tot sauna met houtkachel.

 NATUURWATER

 

PRIVÉ

Alles staat verscholen in het door bos en takken omzoomde terrein en staat privé tot je beschikking. 

SAUNA

In onze sauna liggen hout en handdoeken klaar. Badjassen en slippers neem je zelf mee of kun je bij ons eventueel huren.

 EN WASSEN

 

 

 

 

KOELEN EN WASSEN

Afkoelen kan in het meertje, de ouderwetse tobbe of onder de solardouche. Maar het terrein is zo ruim dat het ook prettig is om aan de lucht te koelen.

Oer-Drenthe, overnachten in de stilte van de natuur.

Wil je eens origineel overnachten? Heb je behoefte aan een ‘hutje op de hei’ en wil je even tijd voor jezelf of voor elkaar? Bij ons kan het. Boek onze Yurt met sauna en natuurwater in het rustige Drenthe. Vraag gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag met je mee. 

Contact gegevens

De Molenbergh

Janet en Jaap van der Molen

De Weidenweg 27, 7961LN Ruinerwold

janet@molenbergh.nl

+316 1149 2750

 

Contactformulier

2 + 12 =