Winterkamperen

Ook zo’n zin in de winter? Lekker ’s ochtends vroeg buiten zijn en de rijp op de velden zien liggen? Of je nog lekker even omdraaien onder het wollen dekbed omdat de ochtend nog zo donker is.
Verblijf 3 nachten in onze verwarmde yurt en geniet onbeperkt van de houtgestookte buitensauna. Kook boven het kampvuur in de DO (Dutch oven). Hout voor zowel kampvuur als sauna staat onbeperkt tot je beschikking en bij aankomst brengen we een kan huisgemaakte Glühwein.
Een arrangement voor 3 nachten inclusief een dagdeel sauna kost € 375,- voor 2 personen (extra sauna bij te boeken)

Ben je avontuurlijk aangelegd, dan is het stoken van een kampvuur natuurlijk een must. Maak soep in de DO of grill een visje (te verkrijgen bij onze buren van De Woldstek). Als het regent zit je onder het afdakje met een deken om en stook je een vuurtje in de kachel. Geniet vanuit de sauna van het zicht op het bevroren meertje. En hak daarna een wak in het ijs. Hoe leuk om dat bijvoorbeeld samen met je zoon, dochter of partner te doen. Een avontuur om niet snel te vergeten. (Bij extreme temperaturen zoals strenge vorst of gevoelstemperaturen ver onder nul die lang aanhouden bestaat de de mogelijkheid dat we een verblijf moeten annuleren of verplaatsen)

dutch oven bij Molenbergh yurt Drenthe
Jaap en Janet van der Molen zwemvijver Molenbergh foto Dick Vos
in sauna3 BB Drenthe
kampvuur maken bij de yurt van bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in zuidwest drenthe
stormlantaarn bij de yurt van molenbergh zuidwest drenthe

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee. Je overnacht al bij ons vanaf € 90,- per nacht op basis van 2 personen. Kijk hier voor mogelijkheden van overnachten in de yurt.

ornament

knusse gezellige yurt bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in zuidwest drenthe

Contact gegevens

De Molenbergh

Janet en Jaap van der Molen

De Weidenweg 27, 7961LN Ruinerwold

janet@molenbergh.nl

06 1149 2750

 

Contactformulier

9 + 6 =