Winterkamperen

Ook zo’n zin in de winter? Lekker ’s ochtends vroeg buiten zijn en de rijp op de velden zien liggen? Of je nog lekker even omdraaien in je bed omdat de ochtend nog zo donker is.
Verblijf in onze verwarmde yurt en geniet van de houtgestookte buitensauna. Een arrangement voor 3 nachten inclusief een dagdeel sauna kost € 250,- voor 2 personen. Kinderen verblijven gratis*.

Ben je avontuurlijk aangelegd, dan is het stoken van een kampvuur natuurlijk een must. Maak soep in de ketel of rooster een broodje aan een stok. En als het regent zit je onder het afdakje met een deken om en stook je een vuurtje in de kachel. Geniet vanuit de sauna van het zicht op het bevroren meertje. En hak daarna een wak in het ijs. Hoe leuk om dat bijvoorbeeld samen met je zoon, dochter of partner te doen. Een avontuur om niet snel te vergeten. 

ketel boven vuur Yurt Molenbergh 1
sauna aanmaken2 BB Drenthe
in sauna3 BB Drenthe
kampvuur maken Molenbergh yurt
stormlantaarn yurt Molenbergh Ruinerwold 1

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, wij denken graag met jullie mee. Je overnacht al bij ons vanaf € 85,- per nacht op basis van 2 personen. Kijk hier voor mogelijkheden van overnachten in de yurt.
* Kinderen tot 12 jaar verblijven gratis. Voor hen zijn er eventueel een kinderbed en matrasje aanwezig. 

ornament

Yurt Molenbergh Ruinerwold

Contact gegevens

De Molenbergh

Janet en Jaap van der Molen

De Weidenweg 27, 7961LN Ruinerwold

janet@molenbergh.nl

06 1149 2750

 

Contactformulier

12 + 12 =