Vriendinnenweekend in Drenthe

Arrangement op maat bij Gastenverblijf Molenbergh

vriendinnenweekend in drenthe molenbergh

Een weekend er op uit met vriendinnen, hoe leuk is dat? Ons huisje is de ideale groepsaccomodatie voor 6 personen. Gebruik je ook nog de yurt er bij dan kun je met 8 personen hier overnachten en tevens gebruik maken van de sauna en ons buitenterrein. Organiseer een gezellig vriendinnenweekend met activiteiten in de omgeving of juist ontspanning in en rond de boerderij. En geniet daarna van het comfort van de verwarmde yurt of de gezellige kamer van het vakantiehuisje.

vriendinnenweekend in vakantiehuisje molenbergh in drenthe

Gastenverblijf 2-6 personen

We bieden een gastenverblijf voor maximaal 6 personen. Daarbij heb je een compleet huisje voor jezelf met een eigen badkamer, eetkamer, woonkamer met slaapbank en 4-persoons slaapkamer evenals een ruime privétuin en een afgesloten fietsenstalling. De ideale omgeving om lekker te luieren, lezen, een spelletje te spelen of samen te kokkerellen of andere dingen te doen die passen in een vriendinnenweekend.

In dit arrangement huur je het huisje voor een bedrag van € 260,- voor 2 nachten op basis van maximaal 6 personen.

 

 

Yurt en sauna in natuurgebied Drenthe

Sauna, yurt en meertje

Ver achter onze boerderij ligt een natuurgebiedje omsloten door bos. Er staat een sauna en een yurt waar 2 personen kunnen slapen. Ook is er een buitenkeuken, je kunt er een kampvuur maken en bij warm weer slaap je er gewoon onder de sterrenhemel. De kachel en kaarsjes maken de ruimte erg uitnodigend. Dit is een plek waar het heerlijk vertoeven is tijdens een vriendinnenweekend.

Bij dit arrangement kun je voor een extra bedrag van €90,- onbeperkt gebruik maken van dit terrein inclusief sauna.

 

in de sauna molenbergh vakantiehuisje drenthe 1

Gezellige vrouwendingen

Organiseer een actief of ontspannen vriendinnenweekend.
Maak een solextocht door de omgeving, speel golf op het terrein van Pitch and Putt dat vlak bij ons ligt, bezoek een wijngaard of geniet van een complete verwendag bij Sauna Zuidwolde en dat allemaal binnen 20 minuten te bereiken vanaf Molenbergh. 

Maar wellicht wil je er helemaal niet op uit. Ik verzorg graag een workshop tapas maken, of verwen jullie met een gezichtsbehandeling. Maar ik kan ook de massagetafel uitklappen en een masseuse laten komen. Heb je zelf ideeën, leg het ons voor en we denken mee.