Visvakantie in Drenthe

en logeren in Gastenverblijf Molenbergh

visvakantie bij bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in drenthe

Vroeg in de ochtend met je hengel langs de Wold Aa zitten, een heerlijk begin van een vakantiedag in Drenthe als je kiest voor een visvakantie. De Buitenhuizerweg biedt de mogelijkheid je auto met spullen naast je te parkeren. En het kanaal is op nog geen 500 meter afstand van ons vakantiehuisje Molenbergh en is daarmee dus een prachtig uitgangspunt voor een visvakantie. In de keuken heb je alle ruimte om je vis schoon te maken en daarna steek je de barbecue of rookoven aan en geniet je in de ruime tuin van een heerlijke maaltijd.

nk wielrennen 2021 molenbergh bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Vakantiehuisje 2-6 personen

In onze boerderij bieden we in het oude voorhuis een gastenverblijf voor maximaal 6 personen desgewenst inclusief maaltijden. Daarbij heb je een compleet huisje voor jezelf met een eigen badkamer, eetkamer, woonkamer en 4-persoons slaapkamer evenals een ruime privétuin en een afgesloten fietsenstalling.

De prijs van het huisje is vanaf € 70,- per nacht op basis van 2 personen. Elke persoon extra betaalt slechts € 15,- waardoor een verblijf met zijn zessen slechts € 130,- per nacht kost.
Wat dacht je van een visvakantie met vrienden?

 

woldstek 1

Gegarandeerd vangst

Een visvakantie zonder vis is niet waar je blij van wordt. Ga je écht voor vangst van bijvoorbeeld een regenboogforel- of zalm of wil je kans maken op een karper van een meter dan zijn de vijvers van De Woldstek een ideale plek om te vissen, op ruim 1 kilometer afstand van onze locatie. Je kunt de vangst daar ter plekke schoonmaken en dan meenemen naar huis.

Nog nooit was een visvakantie zo leuk.

 

eetkamer molenbergh bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Bed en breakfast tot VOL pension

Wil je echt vakantie vieren en je nergens druk om maken, boek dan tijdens je visvakantie ons vakantiehuisje met maaltijdservice.

Ontbijt en lunch op de tijd die je kiest en in overleg met jullie staat de warme maaltijd op tafel, desgewenst met verse vis.

De bedden zijn opgemaakt en handdoeken liggen klaar. Kortom, alle tijd om te besteden aan het vissen.