Reserveren

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te boeken. Boek vrijblijvend en je ontvangt binnen 24 uur van ons een bericht of we je verzoek kunnen honoreren. Pas daarna kun je de reservering definitief bevestigen.
Extra opties zoals het huren van beddengoed of het gebruik van een ontbijt of de sauna kun je eventueel ook nog later toevoegen. Onder de kalenders staan basisprijzen vermeld.

Ben je al eerder bij ons geweest als gast dan ontvang je bij een volgende boeking 5% vriendenkorting op de overnachtingen (naast evt. andere kortingen).

Klik op één van de onderstaande kalenders om te boeken. Wil je de totale accommodatie huren, maak dan voor beide de reservering. Er wordt dan een korting gegeven van 10%.


Huur de gehele accommodatie

Ons vakantiehuisje is te huur samen met de yurt en sauna. Je hebt dan onbeperkt toegang tot de sauna, de yurt, de grote tuin en het natuurgebied achter de boerderij met ruime overkapping en meertje. In feite is het hele terrein tot jullie beschikking.

Huur je beide accommodaties dan ontvang je 5% korting op de huur en kun je gratis onbeperkt gebruik maken van saunahout en hout voor de kampvuurplaats.

Kijk in beide kalenders of de gewenste data vrij zijn en boek dan ook beide. Een boeking is altijd een optie. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bericht of we je verzoek kunnen honoreren. Pas daarna kun je de reservering definitief bevestigen door een aanbetaling te doen.

Vakantiehuisje

Prijzen voor het vakantiehuisje*
vanaf € 80 per nacht op basis van 2 personen (extra personen betalen € 15 per nacht)
*  alleen te boeken voor minimaal 3 nachten. Week vanaf € 480

Yurt

Prijzen voor de yurt*
vanaf € 75* op basis van 2 personen
*  5% korting op de totaalprijs vanaf 3 nachten / weekprijs vanaf € 540

Sauna

*Als je in de yurt verblijft hoef je de sauna vooraf niet te reserveren. Gebruik inclusief saunalakens en hout kost de eerste keer €35,-. Daarna betaal je per kist hout €12,50. Je geeft na afloop van het verblijf aan hoeveel je hebt verbruikt en we verrekenen dat dan met de borg.

Verblijf je in het vakantiehuisje dan is de sauna alleen bij de boeking te reserveren en kost dan per dagdeel €55,-. 

** tijdens vakanties gelden soms andere prijzen, deze worden zichtbaar als je de datum van je verblijf kiest
*** prijzen zijn exclusief toeristenbelasting voor personen boven de 12 jaar