Nieuws

Droogzitten onder de strechtent

20-5-2022 | We hebben de strechtent weer op kunnen zetten met dank aan onze familie voor de hulp. Heerlijk dat onze gasten nu ook bij regen weer lekker buiten kunnen blijven zitten. En als er geen gasten zijn genieten we er zelf natuurlijk ook van.

ornament

droog zitten on der strechtent bij Molenbergh

Badkamer voor yurt en saunagasten

20-02-2021 | In februari is er voor de gasten van de yurt een badkamer gebouwd in de boerderij. Het composttoilet bij de yurt is er nog steeds, de buitendouche ook. Maar als je wilt kun je daarnaast ook binnen gebruik maken van het toilet, de afwasruimte en… een warme douche. De badkamer staat privé ter beschikking van de gasten van de yurt.

ornament

droog zitten on der strechtent bij Molenbergh

Reportage Groei en Bloei

31-12-2020 | In het januarinummer van Groei en Bloei vinden jullie een reportage over ons natuurgebied met yurt en sauna als tip voor kamperen in de natuur. Het blad ligt vanaf vandaag in de winkel. Lees het gedeelte over ons hier

ornament

molenbergh yurt vakantiehuisje met groot landgoed zuidwest drenthe in groei en bloei

Jaarwisseling

28-12-2020 | Aan het begin van 2020 hadden we niet kunnen vermoeden wat een verandering dit jaar ons zou bieden. We hopen dat jullie in goede gezondheid zijn. Wij wel gelukkig.
Waar het in maart ineens heel erg stil werd na de eerste coronabeperkingen barstte het seizoen begin mei los en zaten we in korte tijd volgeboekt tot eind oktober.
Mensen kozen voor Nederland en waar kon je veiliger zijn dan bij ons, helemaal op jezelf. Wij houden er van onze gasten te verwennen, maar als ze kozen voor contactloos kon dat natuurlijk ook.
Gezinnen, stellen, maar ook eenlingen kwamen hier helemaal tot rust. Wij zijn dankbaar dat we zoveel mensen een fijne tijd mochten bezorgen. 

We wensen jullie alle goeds voor 2021.
Een hartelijke groet vanaf Molenbergh,
Jaap en Janet van der Molen

ornament

jaap en janet van der molen vakantiehuis molenbergh drenthe 2021

Yurt en vakantiehuisje samen huren

3-12-2020 | Gasten van de yurt bekeken soms ook even het vakantiehuisje, maar de gasten van het huisje ontdekten ook het terrein met de sauna en de yurt. Inmiddels hebben we al twee boekingen binnen voor beide accommodaties gezamenlijk.
Daarom bieden we dit nu aan in een combi.
Huur je beide dan krijg je 5% korting op beide accommodaties en heb je onbeperkt toegang tot hout voor sauna en kampvuur. Lees meer…

ornament

combi vakantiehuisje en yurt

Kinderen hebben hier de tijd van hun leven

28-10-2020 | Ook gezinnen weten onze yurt steeds vaker te vinden. Een paar matrasjes in de yurt of een tentje erbij, kinderen hebben de tijd van hun leven.

ornament

kinderen op molenbergh vakantiehuisje met grote tuin zuidwest drenthe

Verlengd verblijf

16-10-2020 | Als gast van de yurt moet je om uiterlijk 11 uur uitchecken. Dat betekent vaak haast in de ochtend en het gevoel dat het verblijf veel te snel voorbij is gegaan. Daarom bieden we nu aan om op de laatste dag te blijven zolang je wilt voor slechts een bedrag van € 45,-. Boek je er wel een 3e nacht bij, dan krijg je een korting van 5% over het gehele verblijf.

ornament

gezin met kinderen in yurt molenbergh drenthe