Onze yurt en omgeving is ook geschikt voor naturisme

bij Gastenverblijf Molenbergh

sauna en yurt breedbeeld1

Het terrein wat zo’n 100 meter achter de boerderij ligt is omsloten door bomen, heesters en takkenwanden. Daardoor is er oase van rust en groen ontstaan waar je helemaal op jezelf bent. Deze oase met daarop de sauna, de yurt en het meertje bieden de mogelijkheid tot naturisme. Ook de overkapte buitenkeuken en het toilet vallen hieronder.

yurt en sauna in natuurgebied bij bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Yurt voor 2 personen

In de yurt kun je slapen met 2 personen vanaf €80,-per nacht. Eventueel is er voor kinderen een bedje of een kleine tent bij te plaatsen.

in de sauna bij molenbergh bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Sauna en/of massage

De sauna staat privé tot jullie beschikking. Deze sauna mag je zelf stoken met hout of wij doen dat voor je. Koelen doe je nadien in de tobbe, het meertje of onder de solardouche.

Een massage in de yurt behoort ook tot de mogelijkheden. Massage haalt spanning uit je lijf, vermindert stress, laat alles inwendig beter stromen, en last but not least: het voelt natuurlijk heerlijk. Ik maak voor jullie graag een afspraak met José van der Haven van Holistische therapie en massage

koelen in het meertje na sauna bij bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in zuidwest drenthe

Zwemmen in natuurwater.

Deze paddepoel is niet zo groot dat je er baantjes kunt trekken, maar wat is er heerlijker dan zonder kleren te zwemmen? Het water is heel schoon al is de bodem wel wat verveend. Maar het is een fijne habitat voor kikkers, vogels, libelles en andere insecten.

I love to swim in the nude and roam around the house in the nude. You’re just as free as a bird!