Mannenweekend in Drenthe

bij Gastenverblijf Molenbergh

COL du VAM NK wielrennen 2020

Een weekend er op uit met vrienden, hoe leuk is dat? Ons huisje in Drenthe is de ideale groepsaccomodatie voor 6 personen. Gebruik je ook nog de yurt er bij dan kun je met 8 personen hier overnachten en tevens gebruik maken van de sauna en ons buitenterrein. Organiseer een stoer mannenweekend. Was jezelf in het natuurwater of voel je als de ijsman Wim Hof, hak je eigen hout, stook je eigen kampvuur en natuurlijk hebben we ook een barbecue. En geniet daarna van het comfort van de verwarmde yurt of de gezellige kamer van het vakantiehuisje. De voeten mogen op de tafel en bij de TV staat een dvd-speler met stoere films.

nk wielrennen 2021 molenbergh bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Gastenverblijf 2-6 personen

We bieden een gastenverblijf voor maximaal 6 personen. Daarbij heb je een compleet huisje voor jezelf met een eigen badkamer, eetkamer, woonkamer met slaapbank en 4-persoons slaapkamer evenals een ruime privétuin en een afgesloten fietsenstalling. De ideale omgeving om lekker te luieren, lezen, een spelletje te spelen, samen te kokkerellen of andere dingen te doen die passen in een mannenweekend in Drenthe.

Vakantiehuisje voor 6 personen

 

yurt en sauna in natuurgebied bij bed en breakfast vakantiehuisje drenthe

Sauna, yurt en meertje

Ver achter onze boerderij ligt een natuurgebiedje omsloten door bos. Er staat een sauna en een yurt waar 2 personen kunnen slapen. Ook is er een buitenkeuken, je kunt er een kampvuur maken en bij warm weer slaap je er gewoon onder de sterrenhemel. Dit is een plek waar het heerlijk vertoeven is tijdens een mannenweekend in Drenthe.

Yurt met sauna en buitenterrein voor 2 personen

Gehele accommodatie geschikt voor 8 personen.

mannenweekend bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh drenthe kampvuur

Stoere mannendingen

Organiseer een stoer mannenweekend in Drenthe. Maak een solextocht door de omgeving, speel golf op het terrein van Pitch and Putt dat vlak bij ons ligt, vis je eigen regenboogzalm in de visvijver van De Woldstek op ruim 1 kilometer afstand. Huur een mountainbike en bedwing de Col du Vam of geniet van een complete rustdag bij Sauna Zuidwolde en dat allemaal binnen 20 minuten te bereiken vanaf Molenbergh.

Jaap verzorgt graag een workshop houthakken of een wiskyproeverij. Misschien heb je zelf ideeën, leg het ons voor en we denken mee.