Gebruiksaanwijzingen

Op deze pagina vind je een aantal gebruiksaanwijzingen van apparaten in ons gastenverblijf.

 

Koffiezetapparaat

Vliegenhor raam slaapkamer

Vliegenhor dakraam slaapkamer

Gaskachel yurt

Solardouche bij yurt

 

 

 

 

Oven

In de maand augustus zijn er ’s nachts vaak meteorietenregens. Omdat het in onze omgeving erg donker is kun je die bij ons prachtig zien evenals de sterrenhemel. Ja zelfs de Melkweg kun je bij ons zien. Overnacht bij ons in de yurt en we maken daarnaast voor jullie een buitenbed zodat je zolang je wilt buiten kunt genieten van dit prachtige natuurverschijnsel.

Prijs € 295,- voor 2 personen

 • 3 overnachtingen in de yurt inclusief beddengoed
 • een buitenbed met kampvuurplaats en comfortabele dekens zodat je het niet koud zult krijgen
 • kruiwagen hout voor de kampvuurplaats

* uit te breiden met bijvoorbeeld ontbijt of saunagebruik

 

  kampvuur BB Drenthe

  Koffiezetapparaat

  Ook zo’n zin in de winter? Lekker buiten zijn en ’s ochtends vroeg de dauw op de velden zien liggen? Of je nog lekker even omdraaien in je bed omdat de ochtenden nog lang donker zijn. Verblijf in onze verwarmde yurt en geniet van de buitensauna. Maak een pan soep boven het kampvuur of geniet met een deken om vanonder het afdakje met zicht op de bevroren poel.

  Prijs € 250,- voor 2 personen

  • 3 nachten 
  • een dagdeel sauna inclusief gebruik van handdoeken
  • kruiwagen hout voor de kampvuurplaats
  kampvuur maken bij de yurt van bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in zuidwest drenthe

  Vliegenhor raam slaapkamer

  Hoe leuk om je geliefde te verrassen met een romantisch etentje bij kaarslicht of een vuurtje buiten en aansluitend een nachtje in onze B&B of yurt. De volgende ochtend krijgen jullie desgewenst ontbijt op bed. Als jullie weer richting huis vertrekken  heeft jullie relatie vast een boost gekregen. Dit arrangement past natuurlijk ook prima als huwelijksreis waarbij we het geheel ook nog omlijsten met een flesje bubbels en versieringen.

  Prijs €195,- voor 2 personen

  • 1 overnachting inclusief beddengoed
  • diner op dag van aankomst
  • uitgebreid ontbijt
  • feestelijke fles wijn
  romantisch overnachten op bed en breakfast vakantiehuisje molenbergh in zuidwest drenthe

  Vliegenhor dakraam slaapkamer

  Vanuit Meppel zijn ook komend jaar weer 4 prachtige routes uitgestippeld in de periode van 7 tot en met 10 juli. Jullie arriveren op maandagavond 6 juli. Fietsen kunnen geplaatst worden in onze afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt voor E-bikes.

  Op de met jullie afgesproken tijd serveren we jullie het avondeten, bij mooi weer natuurlijk in de tuin en anders in jullie eetkamer.
  De volgende ochtend staat er een voedzaam ontbijt klaar en hebben jullie de mogelijkheid je eigen lunchpakket samen te stellen. Daarna vertrekken jullie naar de startlocatie in Meppel. ’s Avonds koken we voor jullie waarna jullie heerlijk uit kunnen rusten om de dag daarop weer fit te zijn voor de volgende etappe.
  Op vrijdag 10 juli vertrekken jullie na de slotetappe weer richting huis of kunnen jullie desgewenst nog een nachtje bijboeken.

  Prijs € 580,- voor 2 personen volpension

  • 4 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 4 x diner
  • 4 x lunchpakket

  * Elke persoon extra betaalt slechts 195,- (in totaal 6 personen mogelijk)

  Gaskachel yurt

  We verwelkomen jullie de avond vooraf met thee of koffie en zelfgemaakte lekkernijen. Na een goede nacht serveren we een voedzaam ontbijt en zijn jullie klaar om op pad te gaan. We hebben een fietstocht of wandeltocht voor jullie uitgezet (afstand doen we in overleg) Halverwege ontmoeten we jullie op een plek in de natuur waar we jullie verwennen met een picknick met warme en koude gerechten. Bij regen zorgen we voor een afdakje. Daarna vervolgen jullie de route.

  Bij thuiskomst kunnen jullie lekker uitrusten en serveren we het avondeten. Rust daarna heerlijk uit. De volgende ochtend is er nog een ontbijt en daarna kunnen jullie verkwikt naar huis.

  Dit arrangement is zowel in het vakantiehuisje als in de yurt te boeken.

  Prijs €295,- voor 2 personen

  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 1 wandel- of fietsroute
  • 1 x picknick
  • 1 x diner
  • 1 x koffie/thee en lekkernijen

  Solardouche bij yurt

  Alle arrangementen zijn uiteraard uit te breiden met een extra nacht, gebruik van beddengoed en lakenpakketen, sauna en/of ontbijt (waarbij dit al niet vermeld staat).

  Vroegboekkorting

  Boek je nu al onze B&B voor minimaal 3 nachten in de zomerperiode van 1 juli t/m 30 augustus 2020 dan verwennen wij jullie met een gratis dinertje. Bij mooi weer wordt dat uiteraard geserveerd in de tuin.

  *vermeld bij het boeken : vroegboekkorting

  Extra’s

  Naast en tijdens deze arrangementen bieden we ook een kaart met extra’s zoals lekkernijen voor bij de thee en koffie, zelfgemaakte soep en diverse kleine gerechten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.