molenbergh vakantiehuisje bed breakfast in drenthe ver van alles verwijderd

Coronaprotocol Molenbergh Ruinerwold

Ook al wordt thuisblijven gepromoot, onze locatie mag volgens de richtlijnen van het RIVM open blijven. Uiteraard doen we er alles aan om jullie als gasten en ons niet in gevaar te brengen. Je kunt hier prima verblijven zonder iemand tegen te komen. Je hebt of het voorhuis, of de yurt helemaal voor jezelf inclusief eigen sanitair. Deze beide verblijven hebben veel ruimte en groen er omheen wat privé tot jullie beschikking staat. Je kunt desgewenst zelfs inchecken zonder ons te ontmoeten. En als we elkaar wel treffen houden we ruim afstand. 

Dus boek gerust je verblijf, geniet hier van een rustige, groene en gezonde omgeving.

We ontvangen alleen familieleden uit de eerste lijn en als je klachten hebt die corona doen vermoeden kun je hier helaas niet terecht.

Contactloos overnachten in ons vakantiehuisje

Bij aankomst verwelkomen we jullie graag zelf waarbij we zeker de 1,5 meter in acht zullen nemen. Mocht je liever kiezen voor een totaal contacloos verblijf dan sturen we jullie voor aankomst een link naar een filmpje waarin we jullie welkom heten en wegwijs maken in het verblijf. Sleutels leggen we klaar. Tevens ligt er een boek met alle gebruiksaanwijzingen. Jullie hebben je eigen badkamer en toilet beneden en aparte toilet en wastafel boven. In deze periode serveren we geen ontbijt aan tafel, maar dat kunnen we voor jullie klaarzetten in een mand of jullie maken het zelf klaar in de uitgebreide keuken.

Contactloos overnachten in de yurt

Bij aankomst verwelkomen we jullie graag zelf waarbij we zeker de 1,5 meter in acht zullen nemen. Mocht je liever kiezen voor een totaal contacloos verblijf dan sturen we jullie voor aankomst een link naar een filmpje waarin we jullie welkom heten en wegwijs maken in het verblijf.  Tevens ligt er een boek met alle gebruiksaanwijzingen. Jullie hebben je eigen toilet en watervoorziening. In deze periode serveren we geen ontbijt, maar dat kunnen jullie prima zelf klaarmaken in de buitenkeuken.

Maaltijden bezorgen of afhalen (ook ontbijt)

Restaurants in alle klassen koken nog steeds graag voor je. Je kunt maaltijden afhalen of laten bezorgen. DOWNLOAD hier ons lijstje met aanraders. Ontbijt bezorgen wij in een mand bij de ingang van je accommodatie en kun je contactloos aannemen.

Schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

We reinigen en desinfecteren alles met Laquik PRO toegelaten door het Ctgb een desinfectant op basis van melkzuur. Ook aan onze gasten verstrekken we desinfectant en handgel zodat zij ook zelf hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. Het RIVM adviseert: Bij voorkeur was je je handen met stromend water en vloeibare zeep. Handalcohol of alcoholgel gebruik je alleen als er geen handenwasgelegenheid is en je handen niet zichtbaar of niet voelbaar vuil zijn.

Annuleren

Niemand heeft deze situatie voorzien. Jullie niet, maar wij ook niet. We snappen dat jullie een al gepland verblijf op dit moment niet door kunnen of willen laten gaan. Daarom bieden we jullie graag de mogelijkheid om een verblijf te verplaatsen naar een datum in de toekomst. Je hoeft deze datum nu nog niet vast te leggen, maar kunt de situatie rustig afwachten. Zo hopen we jullie toch te mogen ontvangen op Molenbergh.

Wil je toch liever annuleren, kijk dan naar onze annuleringsregels.

Heb je vragen of twijfels

Bel of mail ons gerust als je vragen of twijfels hebt. We proberen mee te denken en zoeken met elkaar naar mogelijkheden.