AVG en Algemene Voorwaarden

Ook wij hebben in onze B&B te maken met de AVG. We hebben een eigen database met persoonsgegevens waar niemand buiten ons om toegang tot heeft. We zijn verplicht deze gegevens bij te houden voor het nachtregister en de toeristenbelasting voor een periode van 7 jaar. Bij een controle zullen we deze gegevens moeten overhandigen maar is degene die de gegevens controleert niet bevoegd om de gegevens voor andere doeleinden te gebruiken en ook wij zullen hier zeer zorgvuldig mee omgaan.
Onze website bezoek je via een beveiligde (SSL) verbinding. Een IP-adres wordt dus niet opgeslagen. Ook maken we geen gebruik van cookies.
We zouden het leuk vinden om je af en toe per mail op de hoogte te houden van onze activiteiten of je uit te nodigen voor een speciaal weekend. Als je dit niet wilt, kun je jezelf uitschrijven.
Daarnaast vinden we het leuk je tegen de kerst een kaart te sturen met een foto van onze boerderij in kerstsfeer. En waarom zou je dát nou niet willen?

Hieronder kun je onze Algemene Voorwaarden downloaden.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende het vakantiehuisje.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende de yurt.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende de Bed & Breakfast.

ornament

Wat moet je weten als je gaat reserveren?

Aankomst

Bij aankomst kunnen jullie doorrijden tot de boerderij en daar per accommodatie 1 auto parkeren. Overige auto’s kunnen voor op het parkeerveld voor worden geplaatst.

Wij willen je graag persoonlijk ontvangen en de tijd nemen om je rond te leiden.

In de yurt zijn jullie welkom vanaf 15 uur en mogen jullie op de vertrekdatum blijven tot 11 uur.

In het vakantiehuisje zijn jullie welkom vanaf 16 uur en mogen jullie op de vertrekdatum blijven tot 11 uur. Mochten jullie de schoonmaak zelf verzorgen dan is de uitchecktijd 12 uur.

Voorlopige reservering

Na ontvangst van jullie reserveringsverzoek (telefonisch, schriftelijk of via de digitale weg) sturen wij jullie per e-mail een bevestiging met een link naar de aanbetaling. Na betaling is de reservering definitief voor beide partijen. Er worden bij ons geen reserveringskosten in rekening
gebracht.

Aanbetaling

Bij een reservering van een periode meer dan 4 weken vooruit, vragen we slechts een aanbetaling vragen van 30% van de overeengekomen huurprijs. Het overige bedrag mag 4 weken voorafgaande aan het verblijf betaald worden. Is het verblijf al binnen 4 weken dan betaal je gelijk na boeking het gehele bedrag.

Borg

We vragen een borg van € 100,-. Dit bedrag dient voor aankomst overgemaakt te worden. Je ontvangt daarvoor kort voor aankomst een link. Als je de accommodatie aan het einde van het verblijf schoon* en zonder gebreken oplevert ontvang je het bedrag binnen 3 dagen terug.
*tenzij je de schoonmaak door ons laat verzorgen

Schoonmaak

De schoonmaakkosten van het huisje zijn € 50,- maar schoonmaken mag je ook zelf doen.
Voor de yurt vragen we geen schoonmaakkosten. Wel vragen we je de yurt net zo achter te laten als je deze aangetroffen hebt en stof te zuigen.

Beddengoed in B&B / vakantiehuisje

Per bed is er een dekbed en hoofdkussen. Lakens en hoezen neem je zelf mee (per bed een onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) of kun je tegen bijbetaling van € 12,50 verkrijgen.

Beddengoed in Yurt

In de yurt zijn in principe geen slaapspullen aanwezig. Er zijn 2 matrassen van 90 bij 200 cm. Deze hebben een molton basisonderlaken.  Zelf zorg je voor een deken of een slaapzak met kussen en een onderlaken. In de yurt liggen wel 2 wollen dekens voor een extra koude nacht.
Een pakket met dekbed, kussen, hoes en onderlaken is te bestellen voor €12,50 p.p.

Ontbijt

Bij een reservering voor de B&B zit het ontbijt er bij in. Als je huurt als vakantiehuisje kun je je eigen maaltijden verzorgen. Wil je toch een ontbijt dan kun je dat bijbestellen voor € 10,- per persoon per dag.

Ontbijt wordt geserveerd op het moment van jullie keuze. Het bestaat uit vers knapperig brood, zelfgemaakte broodjes, roomboter, zuivel, vers fruit en granola, eieren, zelfgemaakte vruchtenspread, kaas- en vleeswaren en vers vruchtensap.

Sauna en buitenterrein

Heerlijk om tijdens een verblijf gebruik te maken van onze sauna, yurt en buitenterrein met natuurwater. Gebruik van alle faciliteiten is wel voor eigen risico. Uiteraard dienen gasten uiterst voorzichtig om te gaan met de houtkachel in de sauna als de kachel in de yurt. Wij zullen een duidelijke instructie geven voorafgaande aan het verblijf aldaar. Ook is er een sauna-instructiekaart aanwezig. Een brandblusser en branddeken zijn aanwezig in zowel de sauna als de yurt.

Wij hebben beide een EHBO-diploma en kunnen indien nodig de juiste zorg verlenen.

*Als de yurt verhuurd is is de sauna helaas niet beschikbaar voor andere gasten. Kijk daarvoor op de agenda van de yurt. Wel kun je de sauna reserveren bij je boeking zodat de yurt niet verhuurd zal worden.

Extra’s

Inbegrepen in de huurprijs: Het gebruik van gas, water en elektra is verwerkt in de huurprijs.
Een kinderstoel en/of een ledikantje zijn eventueel beschikbaar.
Kosten voor extra’s zoals een kruiwagen hout of het gebruik van de sauna* kun je vooraf boeken maar ook ter plekke bestellen en contant of via de pin betalen. We kunnen het ook verrekenen met de borg.

Annulering

We verheugen ons natuurlijk op jullie komst. Mocht er onverhoopt iets tussen komen waardoor jullie het verblijf moeten afzeggen dan vinden we dat natuurlijk erg jammer. Omdat
we een kleine B&B hebben is het voor ons op korte termijn vaak niet mogelijk nog gasten te krijgen, daarom kan je de reservering kostenloos verschuiven naar een andere datum.
Willen jullie daar geen gebruik van maken dan ontvangen jullie als jullie het complete bedrag al hebben betaald
– bij annulering tot 6 weken voor aanvang van het verblijf 70% van de volledige som terug
– bij annulering tot 4 weken voor aanvang van het verblijf 60% van de volledige som terug
Mochten jullie bij reservering een aanbetaling hebben gedaan en de rest van het bedrag later willen betalen, dan geldt bij annulering dus een betalingsverplichting. Maar in overleg komen we daar altijd uit hoor.

Overig

Roken is binnen niet toegestaan.
De gehele accommodatie is geschikt voor het overnachten van maximaal 6 personen. Wel kan er desgewenst een extra kinderbed bijgeplaatst worden. Kinderen tot 3 jaar oud verblijven gratis bij ons.
Buiten lopen onze kippen, pony’s en poes. Honden zijn helaas niet welkom.
Gelieve voorzichtig om te gaan met de spullen. Ze zijn met zorg verzameld (gaat er onverhoopt toch iets stuk graag laat het ons dan graag weten). 

AVG

Bij reservering schrijven we jullie in in ons nachtregister. Dat is een verplichting die ons is opgelegd door de gemeente. Jullie gegevens worden door ons zeer zorgvuldig behandeld. Meer daarover kun je lezen in onze AVG.

Naast al deze regels heten we jullie van harte welkom en zullen jullie hier alle privacy bieden die je nodig hebt om lekker tot rust te komen.

Jaap en Janet van der Molen