AVG en Algemene Voorwaarden

Ook wij hebben in onze B&B te maken met de AVG. We hebben een eigen database met persoonsgegevens waar niemand buiten ons om toegang tot heeft. We zijn verplicht deze gegevens bij te houden voor het nachtregister en de toeristenbelasting voor een periode van 7 jaar. Bij een controle zullen we deze gegevens moeten overhandigen maar is degene die de gegevens controleert niet bevoegd om de gegevens voor andere doeleinden te gebruiken en ook wij zullen hier zeer zorgvuldig mee omgaan.
Onze website bezoek je via een beveiligde (SSL) verbinding. Een IP-adres wordt dus niet opgeslagen. Ook maken we geen gebruik van cookies.
We zouden het leuk vinden om je af en toe per mail op de hoogte te houden van onze activiteiten of je uit te nodigen voor een speciaal weekend. Als je dit niet wilt, kun je jezelf uitschrijven.
Daarnaast vinden we het leuk je tegen de kerst een kaart te sturen met een foto van onze boerderij in kerstsfeer. En waarom zou je dát nou niet willen?

Hieronder kun je onze Algemene Voorwaarden downloaden.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende het vakantiehuisje.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende de yurt.

Lees hier onze Algemene voorwaarden betreffende de Bed & Breakfast.

Naast al deze regels heten we jullie van harte welkom en zullen jullie hier alle privacy bieden die je nodig hebt om lekker tot rust te komen.

Jaap en Janet van der Molen

ornament