Arrangementen

We bieden jullie een aantal arrangementen aan waarbij we diverse mogelijkheden hebben gecombineerd tot een geschikt geheel waarbij de prijs ook nog eens gunstiger is dan wanneer je alles apart boekt.

Deze arrangementen zijn alleen telefonisch te boeken of via de mail. Heb je al een boeking gedaan bij ons en wil je die omzetten in één van onze arrangementen dan is dat altijd mogelijk door contact met ons op te nemen.

Heb je een ander idee, leg het ons voor en samen maken we er een mooi verblijf van.

Vroegboekkorting

Boek je nu al onze B&B voor minimaal 3 nachten in de zomerperiode van 1 juli t/m 30 augustus 2020 dan verwennen wij jullie met een gratis dinertje. Bij mooi weer wordt dat uiteraard geserveerd in de tuin.

*vermeld bij het boeken : vroegboekkorting

Fiets- of wandelarrangement

We verwelkomen jullie de avond vooraf met thee of koffie en zelfgemaakte lekkernijen. Na een goede nacht serveren we een voedzaam ontbijt en zijn jullie klaar om op pad te gaan. We hebben een fietstocht of wandeltocht voor jullie uitgezet (afstand doen we in overleg) Halverwege ontmoeten we jullie op een plek in de natuur waar we jullie verwennen met een picknick met warme en koude gerechten. Bij regen zorgen we voor een afdakje. Daarna vervolgen jullie de route.

Bij thuiskomst kunnen jullie lekker uitrusten en serveren we het avondeten. Rust daarna heerlijk uit op de boxspringbedden. De volgende ochtend is er nog een ontbijt en daarna kunnen jullie verkwikt naar huis.

Dit arrangement is desgewenst uit te breiden met een avond in de buitensauna.

Prijs €295,- voor 2 personen

 • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
 • 1 wandel- of fietsroute 
 • 1 x picknick
 • 1 x diner
 • 1 x koffie/thee en lekkernijen
 • evt. extra 1 avond sauna €55,-

Drentse Fiets4Daagse Arrangement 2020

Vanuit Meppel zijn ook komend jaar weer 4 prachtige routes uitgestippeld in de periode van 7 tot en met 10 juli. Jullie arriveren op maandagavond 6 juli. Fietsen kunnen geplaatst worden in onze afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt voor E-bikes.

Op de met jullie afgesproken tijd serveren we jullie het avondeten, bij mooi weer natuurlijk in de tuin en anders in jullie eetkamer.
De volgende ochtend staat er een voedzaam ontbijt klaar en hebben jullie de mogelijkheid je eigen lunchpakket samen te stellen. Daarna brengen we jullie naar de startlocatie in Meppel. Aan het eind van jullie fietstocht wachten we jullie weer op. ’s Avonds koken we voor jullie waarna jullie heerlijk uit kunnen rusten om de dag daarop weer fit te zijn voor de volgende etappe.
Op vrijdag 10 juli vertrekken jullie na de slotetappe weer richting huis of kunnen jullie desgewenst nog een nachtje bijboeken.

Prijs € 580,- voor 2 personen

 • 4 overnachtingen inclusief ontbijt
 • 4 x diner
 • 4 x lunchpakket
 • 4 x vervoer van en naar startlocatie in Meppel
 • Elke persoon extra betaalt slechts 195,- (in totaal 6 personen mogelijk)

Winter-kamperen

Ook zo’n zin in de winter? Lekker buiten zijn en ’s ochtends vroeg de dauw op de velden zien liggen? Of je nog lekker even omdraaien in je bed omdat de ochtenden nog lang donker zijn. Verblijf in onze verwarmde yurt en geniet van de buitensauna. Maak een pan soep boven het kampvuur of geniet met een deken om vanonder het afdakje met zicht op de bevroren poel. Een arrangement voor 3 nachten inclusief een dagdeel sauna kost € 250,- voor 2 personen. 

Romantisch arrangement

Hoe leuk om je geliefde te verrassen met een romantisch etentje bij kaarslicht of een vuurtje buiten en aansluitend een nachtje in onze B&B of yurt. De volgende ochtend krijgen jullie desgewenst ontbijt op bed. In de middag of avond genieten jullie van de buitensauna en verwarmde yurt waar je ook kunt slapen. Na een ontbijt op de laatste ochtend vertrekken jullie weer richting huis en heeft jullie relatie vast een boost gekregen. Dit arrangement past natuurlijk ook prima als huwelijksreis waarbij we het geheel ook nog omlijsten met een flesje bubbels en versieringen.

Prijs €345,- voor 2 personen

 • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
 • diner op dag van aankomst
 • feestelijke fles wijn
 • saunabezoek incl. div. warme en koude gerechten

Extra’s

Naast en tijdens deze arrangementen bieden we ook een kaart met extra’s zoals lekkernijen voor bij de thee en koffie, zelfgemaakte soep en diverse kleine gerechten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.