Vakantiehuisje  Yurt  B&B  Buiten Sauna  in Drenthe

Vakantiehuisje  Yurt  B&B  Buiten Sauna  in Drenthe

Overdag genieten van de rust die Drenthe biedt en ’s avonds relaxen in het sfeervolle vakantiehuisje of overnachten in de yurt met sauna en meertje. Molenbergh betekent tijd voor jezelf en tijd voor elkaar.
Wij, Janet & Jaap van der Molen, heten jullie van harte welkom in Ruinerwold / Berghuizen

vakantiehuisje molenbergh klein

Vakantiehuisje

Overnachten in Drenthe in het voorhuis van onze boerderij uit 1860 met maximaal 6 personen. Een compleet huis  waar vroeger de boer woonde. 
Er is een zitkamer, eetkamer, keuken, grote slaapkamer, badkamer met toilet en apart 2e toilet. Ook heb je een prachtige ruime tuin privé tot je beschikking. Ook heel geschikt voor gezinnen of kleine groepen.
Huren is mogelijk vanaf 3 nachten.

yurt icon rood 1

Yurt

Wil je echt terug naar de natuur en volledig op jezelf zijn? Kies dan voor overnachten in onze yurt op het terrein ver achter onze boerderij. Dit is Drenthe op zijn mooist. Bos omzoomt het terrein waar een buiten sauna en een meertje het verblijf compleet maken. Maar ook kinderen kunnen hier avonturen beleven. Ook mogelijk met ontbijt-service.
Huren is mogelijk vanaf 2 nachten.

bed en breakfast molenbergh klein

Bed en breakfast +

Meer zin in luxe en verwend worden? Kies dan voor ons vakantiehuisje met Bed en Breakfast-service+. Bedden worden opgemaakt, handdoeken liggen klaar en je mag genieten van een uitgebreid biologisch ontbijt, desgewenst gluten- of lactosevrij. Ook een lunch, picknick of diner kan worden verzorgd.
Ook heel geschikt voor zakelijk gebruik. We passen ons graag aan je wensen aan.

vakantiehuisje molenbergh klein

Vakantiehuisje

Welkom in Drenthe. In het voorhuis van onze boerderij uit 1860, daar waar vroeger de boer woonde, kun je overnachten met maximaal 6 personen.
Er is een zitkamer, eetkamer, keuken, grote slaapkamer, badkamer en een prachtige ruime tuin die je privé tot je beschikking hebt. Ook heel geschikt voor gezinnen. Je verblijft op basis van logies.
Huren is mogelijk vanaf 3 nachten.

yurt icon rood 1

Yurt

Wil je echt terug naar de natuur en volledig op jezelf zijn? Kies dan voor een verblijf in onze yurt op het terrein ver achter onze boerderij. Dit is Drenthe op zijn mooist. Bos omzoomt het terrein waar een buiten sauna en een meertje het verblijf compleet maken. Maar ook kinderen kunnen hier avonturen beleven en kunnen gratis mee. Ook mogelijk met ontbijt-service.
Huren is mogelijk vanaf 2 nachten.

bed en breakfast molenbergh klein

Bed en breakfast +

Meer zin in luxe en verwend worden? Kies dan ons vakantiehuisje met Bed en Breakfast-service+ in zuid-west Drenthe. Bedden worden opgemaakt, handdoeken liggen klaar en je mag genieten van een uitgebreid biologisch ontbijt, desgewenst gluten- of lactosevrij. Ook een lunch, picknick of diner kan worden verzorgd.
Ook heel geschikt voor zakelijk gebruik. We passen ons graag aan je wensen aan.

Yurt en sauna bij BB Molenbergh Ruinerwold
rust bij bnb molenbergh drenthe

Rust

Tot rust komen lukt beter als je even weg bent.  We ontvangen regelmatig gasten die hier komen met plannen om het mooie zuid-west Drenthe te bezoeken, maar zodra ze hier zijn ervaren ze hoe het is om echt tot rust te komen. Hier gaat onthaasten als vanzelf. Zweten in de sauna, koelen in het meertje en daarna relaxen in de yurt. Of heerlijk met de benen op de bank in het vakantiehuisje een dagje films kijken, spelletjes doen of genieten van de zon en de rust in de ruime privé-tuin en eindelijk je boek uitlezen. Laat een borrelbox bezorgen of steek de bbq aan.

ruimte bij bnb molenbergh drenthe

Ruimte

Nederland raakt steeds voller met bebouwing. Er is weinig ruimte onbebouwd. Uitzicht op steen en auto’s. Wist je dat groen een kleur is waar je rustig van wordt? En als dat groen ook nog natuur is geeft het helemaal ontspanning. Bij ons heb je aan alle kanten ruimte met uitzicht op bloemen, velden en bossen. En dat groen nodigt uit tot een boswandeling, een fietstocht, maar ook tot ontspannen luieren, bijvoorbeeld in de hangmat tussen de berken.

 

natuur bij bnb molenbergh drenthe

Natuur

Wist je dat Drenthe met meer dan 1700 km aan fietspaden bekroond is tot 5 sterren fietsprovincie van Nederland. ✪✪✪✪✪ Dat is van hier naar de Middellandse Zee! En ook de wandelaar kan van hieruit op pad. Natuur, rust en ruimte zijn nooit ver weg. Maar Zuid-west Drenthe heeft daarnaast het pittoreske stadje Meppel met haar grachtenpandjes en de Hanzestad Zwolle op nog geen 30 km afstand. Daarom is dit natuurhuisje de ideale omgeving om een vakantie door te brengen.

rust bij bnb molenbergh drenthe

Rust

Tot rust komen lukt beter als je even weg bent.  We ontvangen regelmatig gasten die hier komen met plannen om onze mooie omgeving te bezoeken, maar zodra ze hier zijn ervaren ze hoe het is om echt tot rust te komen. Hier gaat onthaasten als vanzelf. Zweten in de sauna, koelen in het meertje en daarna relaxen in de yurt, of heerlijk met de benen op de bank in het huisje een dagje films kijken, spelletjes doen of genieten van de zon in de ruime tuin van het huisje en eindelijk je boek uitlezen. Laat een borrelbox bezorgen of steek de bbq aan.

ruimte bij bnb molenbergh drenthe

Ruimte

Nederland raakt steeds voller met bebouwing. Uitzicht op steen en auto’s. Wist je dat groen een kleur is waar je rustig van wordt? En als dat groen ook nog natuur is geeft het helemaal ontspanning. Bij ons heb je aan alle kanten uitzicht op bloemen, velden en bossen. En dat groen nodigt uit tot een boswandeling, een fietstocht, maar ook tot ontspannen luieren, bijvoorbeeld in de hangmat tussen de berken.

 

natuur bij bnb molenbergh drenthe

Natuur

Wist je dat Drenthe meer dan 1700 km aan fietspaden bekroond is tot 5 sterren fietsprovincie van Nederland. ✪✪✪✪✪ Dat is van hier naar de Middellandse Zee! En ook de wandelaar kan van hieruit op pad. Natuur, rust en ruimte zijn nooit ver weg. Maar Zuid-west Drenthe heeft daarnaast het pittoreske stadje Meppel met haar grachtenpandjes en de Hanzestad Zwolle op nog geen 30 km afstand. Daarom is dit de ideale omgeving om een vakantie door te brengen.

Over ons

Jaap en Janet van der molen van bnb Molenbergh

Toen we een aantal jaren geleden deze boerderij in zuid-west Drenthe kochten, hadden we al plannen voor een gastenverblijf met logies en ontbijt. We droomden er van deze mooie plek te delen met gasten. In september 2018 was het zover. Met Molenbergh werd onze droom werkelijkheid.

ornament

[custom-facebook-feed]

review3
“Alle plannen die we hadden om deze omgeving te gaan ontdekken hebben we over boord gezet. Puur genoten van deze plek, de yurt, de sauna, het watertje en het kampvuur. Al met al moeten we dus nog een keer terugkomen om de omgeving te verkennen.”

review3

“Regen op het tentdoek
Wind om me heen
Zon door het dakraam
Hier ben je niet alleen
Hitte van de sauna
Met mijn voeten in de ven
Terug naar mijn essentie
Terug naar wie ik ben”

review3

“Bedankt dat we mochten verblijven in jullie vakantiehuisje. Jullie zijn twee fantastisch lieve mensen, ontzettend gastvrij en steeds paraat wanneer dat nodig blijkt. Dankjewel ook voor de attenties en het overheerlijke ontbijt. We konden er de hele dag op teren.”

Reviews  vinkje 1

Gasten die bij ons zijn geweest schrijven na hun bezoek regelmatig een review. Je kunt ze lezen in ons gastenboek, op onze
Googlebedrijfspagina
Facebook
Natuurhuisje
en

Contactgegevens

 

Molenbergh

Janet en Jaap van der Molen

De Weidenweg 27, 7961LN Ruinerwold

janet@molenbergh.nl

06 1149 2750

NL 07 ASNB 0706 8898 94

 

Contactformulier

 

8 + 12 =

natuurhuisje
images?q=tbn:ANd9GcSfO80z  raTzf d8dtREX r4b0ke3UPp V dn37qHdR2RWUHzk
drents landschap logo
natuurmonumenten 1
natuurhuisje
images?q=tbn:ANd9GcSfO80z  raTzf d8dtREX r4b0ke3UPp V dn37qHdR2RWUHzk
natuurmonumenten 1
drents landschap logo